Snodig.net
Datablog
Ingvilds bilder
Frøydis
Rottene
- Burene
- Rottebilder II
- Rottebilder I
- Rotteblog
Frøydis hesteblogg
Kontakt oss

Vinter"ferie"

Denne uke har Frøydis hatt fri fra skolen. Forrige helg reiste vi en tur på hytta for å base i snøen. Det var over meteren snø å base i, men en forferdelig vind. Rottene måtte holde seg hjemme, og de klarte seg fint i to dager uten oss.

Ellers består livet vårt for tiden av jobb, jobb og atter jobb. Tiden går fort og vi har allerede begynt å glede oss til påsken som bare er tre uker unna.

Frøydis har hatt ridetimer to ganger i uka de siste ukene, på grunn av overlapping mellom to kurs. Det er to ganger igjen på mandagskurset, mens tirsdagskurset begynte for tre uker siden. På tirsdagskurset blir ikke de små ponniene brukt, så Frøydis har prøvd forskjellige ponnier den siste tiden. Og endelig har hun funnet yndlingsponnien. Han heter Speedy og lever så absolutt opp til navnet sitt. Jeg var litt overrasket over at hun føler seg trygg på en ponni som stort sett bare skal løpe, men det er visst ikke noe problem i det hele tatt, og hun stortrives på ryggen hans. Tidligere har hun hatt en tendens til å lene seg framover når hun er engstelig. På tirsdagstimen traver de veldig mye uten stigbøyler, og det gjør underverker for sitsen hennes, hvilket jeg er veldig glad for. Et par uker til så sitter hun som en påle på hesten.

Bilder finner du i de forskjellige galleriene, noe i Frøydis sitt galleri, noen i mitt og en del i rottene sitt.

Lagt ut den 23.02.2008 av Ingvild