Snodig.net
Datablog
Ingvilds bilder
Frøydis
Rottene
- Burene
- Rottebilder II
- Rottebilder I
- Rotteblog
Frøydis hesteblogg
Kontakt oss

Travle måneder

De to siste månedene har vært utrolig travle. Det er akkurat som om alt skal skje nå før sommeren, og dagene er fylt oppp selv i helgene. Det positive er at det skjer mye morsomt, og vi har opplevd masse de siste ukene.

Påsken var vi på hytta, og uken startet med skikkelig snøvær, men påskeaften fikk vi den mest fantastiske påskeaften noensinne. Dagen ble tilbrakt på Langedrag, med hundespannkjøring og ridning for Frøydis. Det flotte været gjorde seg godt på bildene og jeg fikk mer enn ett blinkskudd. Frøydis storkoste seg og løp fra elg til hest til kanin til geiter.

I slutten av april var jeg en tur med jobben til Warszawa. Da tilbrakte jeg en dag i Gamlebyen/slottet og en dag i Lazienki-parken. Været var dessverre ikke av den gode sorten, hvilket bildene bærer preg av. Men jeg hadde likevel en fin helg, og så mange fine husfasader og trange gater. I parken var det "tamme" ekorn og til og med et rådyr som brydde seg fint lite om turfolket.

I begynnelsen av mai var det som vanlig hingsteutstilling på Eid, og Cassandre og jeg tilbrakte fire deilige dager hos Anne-Karin, Aurora og Andre, så på masse flotte hingster og klappet fine hester. Jeg har ikke kommet igjennom alle bildene ennå, men et lite utvalg finnes her. Flere bilder kommer senere når jeg har hatt tid til å gå igjennom dem... Av dem finnes blant annet bilder av Strik som viser seg fram i luftehagen, Gråggi som skal bedekke Stella og bilder fra oppvisningen under utstillinga.

Ellers har jeg lagt ut noen ymse bilder fra perioden: Blant høydepunktene kan nevnes Cassandres debut i MB til 54 prosent, og prøveridning av Lasse. Lille Engesvangs Lasse er en åtte år gammel vallak fra Danmark, faren er Birk Halsnæs og moren Nicoline. Dette er en hest med mye kapasitet, og det er mildt å si at både Cassandre og jeg ble begeistret.

Og så var vi på hytta forrige helg, Frøydis hjalp onkel Ola med lammingen og noen meget grafiske bilder kan bivånes her . Ellers har Frøydis startet sprangstevne med Frasse og ridd Fabio. Det ser også ut til at Fabio har blitt Frøydis nye yndlingshest. Ridetimene går veldig bra, Frøydis elsker galoppen, men sliter litt i balanseøvelsene. Men det blir bedre for hver gang. I sommer skal hun en uke på rideleir på EKT og en uke på Langedrag sammen med pappaen, så hun får nok sin dose med hest i sommer.

Rottene har det veldig bra. Camomille fyllte 2 år siste helgen i april, og den ble feiret med besøk av hennes tidligere eier, Erica. Det var veldig hyggelig å ha Erica på besøk. Det er en stund siden vi tok bilder av de små, men noen nyere bilder har vi da. Du finner dem her.Lagt ut den 18.05.2008 av Ingvild