Snodig.net
Datablog
Ingvilds bilder
Frøydis
Rottene
- Burene
- Rottebilder II
- Rottebilder I
- Rotteblog
Frøydis hesteblogg
Kontakt oss

Camomille 26.04.2006 - 08.07.2008

I kveld sovnet vår kjære Camomille inn hos dyrlegen.

Den siste tiden har hun skrantet en del, hun var så godt som blind og hadde problemer med bakbena og følgelig balansen. De to andre har vært veldig voldsomme med henne og det har ikke blitt noe bedre med tiden. Jeg vurderte å sette henne i et bur for seg selv, men jeg tror ikke det ville vært løsningen for henne, hun trengte uansett hjelp til å stelle seg, i og med at bakbena ikke lystret som de skulle. Jeg har hjulpet henne med å rense ørene og vaske henne litt, men det var tydelig at hun foretrakk de andre rottenes pussing.

Så jeg bestemte meg i går for at jeg skulle ta henne med til dyrlegen og la dyrlegen avgjøre utfallet. I dag når jeg kom hjem fra jobb hadde hun en stor flenge over ryggen, mest sannsynlig har hun falt og skåret seg på blomsterpotta vi har nederst i buret, det var brutt av noen skår, så hun må ha falt veldig hardt. Så det ble akuttbesøk hos dyrlegen, og det var ikke noe tvil – det var best å la henne slippe. Så hun fikk en likegladsprøyte og sovnet sakte inn i armene våre.

Frøydis er med bestemor og bestefar på hytta så det har vært lange tårevåte telefonsamtaler. Jeg ringte henne før vi dro til dyrlegen og fortalte henne at sjansen for at Camomille lever i kveld var liten, selv om hun skjønner at vi må gjøre det som er best for Camomille, er hun veldig lei seg for at hun ikke fikk sagt ordentlig farvel. Camomille var mer trygg med Frøydis enn hun var med oss voksne, og de to hadde et bånd mellom seg som var ganske spesielt.

Hvil i fred vakre, snille Camomille, vi vil aldri glemme deg!

Lagt ut den 08.07.2008 av Ingvild