Snodig.net
Datablog
Ingvilds bilder
Frøydis
Rottene
- Burene
- Rottebilder II
- Rottebilder I
- Rotteblog
Frøydis hesteblogg
Kontakt oss

Tilbake til hverdagen

Et defekt hovedkort på Hypermonsteret (hovedmaskina vår) har gjort sommeren vår til mer nervepirrende enn nødvendig. Det tok i tillegg ufattelig lang tid å få den i stand, men skal man tenke positive tanker er det viktigste å få harddiskene tilbake i god behold. Man får et nytt pespektiv på livet når alt: bilder, mailer osv er utilgjengelig så lenge, huset har aldri vært så enkelt å holde i orden. Og dårlig samvittighet da. For alt som skulle vært gjort, alle som venter på bilder. Heldigvis er det ikke livet om å gjøre.

Jeg har nå endelig fått lagt ut alle bildene som skulle ut, det var over 1000 bilder, så nå er jeg ganske sliten i copy-paste-fingrene. For å ta en kjapp gjennomgang:

Hingsteutstilling Nordfjordeid
I tillegg til de vanlige hingstebildene har jeg lagt ut et lass med bilder jeg har tatt andre steder enn utstillingsplassen. Av disse finner du bilder fra oppvisningen til Fjordane Folkehøgskule, hingsteshow, bilder av barn med hestemamma, bilder fra Løken (Strik, Endar, Enar og Anastasia), bilder fra daten til Gråggi og Stella Svidal samt noe mer småplukk.

Hesteslipp Hedmark
Disse bildene har ligget på fjordhest.no, men nå har jeg lagt dem ut her også. Smedsmo Sivert viste seg å være en meget fotogen hingst, været var flott og da lå alt til rette for bra bilder. Jeg har vel aldri vært så fornøyd etter en fotoshoot, det var kjempemoro.

En begivenhetsrik dag
Den 14. juni var Frøydis og jeg på en lang ekskursjon og fikk tatt massevis av bilder. Resultatet er delt i tre kategorier i bildearkivet - mest for ordens skyld. Først dro vi til 29 år gamle Venevild og tok bilder av henne samt OAFLs nye maratonvogn som også holder hus på Bryn. Deretter reiste vi til Lunner og tok bilder av Kristian Bakkens grå føll. De var fantastisk søte og vi fikk mange morsomme bilder av dem. Som en god avslutning på en begivenhetsrik dag stakk vi innom Lunner Ridesenter hvor jeg tok bilder av Rånnar, Kneist og Mævind. Frøydis fikk også en liten ridetur på Kneist.

NM for fjordhest
Første ferieuka tilbrakte jeg i Førde hvor NM for fjordhest 2008 ble avholdt. Oslo-laget fikk nok en gang gull, men Cassandre kom på en femteplass i NM-sammendraget. Været var ustabilt hele uka, mange regnbyger, og maratondagen ble vi alle søkk våte. Men det ble da bilder likevel.

Sommeren 2008
Resten av sommeren har vi vært på hytta (i regnvær) og hjemme. Siste feriedagen min dro Frøydis og jeg til Nittedal for å hilse på Kneist, og etterpå dro vi til Drøbak for å sjekke ut forholdene på Frøydis nye rideskole. Det blir spennende med helt nye hester og ny ridelærer, men jeg regner med at det går helt fint.
Vi tok også med William og Elina til Akershus festning og Reptilparken, hvor barna fikk kose med en kornsnok.

Nå er hverdagen i gang igjen og på mandag begynner skolen. Frøydis skal opp i fjerde klasse, og om under 14 dager er det på tide å feire niårsdag.Lagt ut den 15.08.2008 av Ingvild