Snodig.net
Datablog
Ingvilds bilder
Frøydis
Rottene
- Burene
- Rottebilder II
- Rottebilder I
- Rotteblog
Frøydis hesteblogg
Kontakt oss

Siden sist

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her. Dagene og ukene har stort sett gått i ett, og prioriteringer har gjort sitt til at bildepusling og boggskriving har havnet nederst på lista. MEN det har likevel skjedd MYE!

Først og fremst har vi fått to deilige små rottejenter i hus, Gujo og Fuji. Det var egentlig meningen at de skulle ha daglignavnene Gulla og Sukker, men det har vi visst glemt helt bort. Fuji kaller jeg Fuji-la og Gujo kaller jeg Gujo-lo. :-) De er to herlige små jenter, ubersosiale og kjempeglad i oppmerksomhet. Desverre var det et stort skjær i sjøen - Jess kunne ikke fordra dem. Vi var ganske fortvilet en periode, men bestemte oss for at det fikk ta den tiden det trengte. Takket være en fryktløs niåring med livaktige drømmer er nå alle fire jentene bestevenner og deler det store buret på kjøkkenet. Det er utrolig deilig å slippe to sett med utetid blant annet.

Bursdagen til Frøydis ble i år feiret på Hurlumheihuset på Kolbotn. Celine og Frøydis feiret bursdagen sin der sammen, og det var en god løsning for alle parter. Ungene synes det var kjempegøy å være på Hurlumheihuset.

4. september fikk vi et nytt midlertidig familiemedlem, hunden Franz. Han er en 11 år gammel Golden Retriever vi passer for moren til en venninne av oss. Han er en glad og grei gutt som ser ut til å trives godt hos oss. Det er veldig uvant med turgåing tre ganger om dagen og ikke minst - plukke bæsj, men det går greit. Hans er stort sett den som tar mesteparten av arbeidet med hunden, han er for sterk til at Frøydis kan gå tur med ham.

Frøydis har deltatt på pussekonkurranse med fjordhesten Gulli, og endte opp med en delt førsteplass (av to deltagere) :-) Og så har hun ridd hingsten Helgfin, før han reiste til Vestlandet på prøve. Vi har også vært en høsttur til Rundvann og forrige lørdag var vi på Rottefest i Oslo sentrum.

Lagt ut den 07.10.2008 av Ingvild