Snodig.net
Datablog
Ingvilds bilder
Frøydis
Rottene
- Burene
- Rottebilder II
- Rottebilder I
- Rotteblog
Frøydis hesteblogg
Kontakt oss

Sommersysler

Siden sist har Frøydis og Hans vært en uke på Langedrag. Denne gangen har Frøydis vært på rideleir og hun har hatt med seg venninnen Nora.

I tillegg til å ha lært mye og opplevd enda mer, har hun klart å ta rideknappen grad IV. Den går stort sett ut på det samme som grad III, bortsett fra at teorien handler om hestens utstyr og stell av dette, og ridningen er mer fokusert på rideveier (volter, vendinger mm) i alle gangarter, også galopp. Det blir nok en god stund til hun kan ta grad V. Den går ut på å mønstre en hest og å ri LC. LD må nok skikkelig på plass før hun kan begynne å tenke på LC. Masse bilder som Frøydis stort sett har tatt selv finner du her.

Lørdag var det OAFLs uoffisielle utstilling på Motangen i Blaker. Frøydis og jeg stilte opp og hjalp til, Frøydis delte ut sløyfer og jeg fotograferte. Det ble en god dag, for Mævind fikk sløyfe som klassevinner, og det var deilig å kunne sende sms til eieren i Tyskland om at hesten hennes hadde gjort det så bra. Masse bilder av vakre hester og nydelige kalver her.

Vi har også gledet oss stort over at Cassandre og Kneist har fått sølv i sprangEM for fjordhest i Tyskland i helgen. Og vi er veldig lei oss for at vi ikke hadde mulighet til være med og heie på, men man kan ikke få alt slik man ønsker her i livet. En som har fått oppfylt enda et ønske, er tidligere nevnte Cassandre som skal hente sin nye hest denne uka. Det blir spennende!

Ellers er Frøydis på rideleir på SNORD denne uka. Hun rir Ylva, hvilket hun er veldig glad for. Neste uke begynner skolen igjen, og så er det snart på`n med bursdagsfeiringer. Onkel Ola blir stor gutt i år, så vi må forsøke oss på en hyttetur så den runde dagens hans kan feires. han bare vet ikke om det selv ennå. :-)Lagt ut den 11.08.2009 av Ingvild