Snodig.net
Datablog
Ingvilds bilder
Frøydis
Rottene
- Burene
- Rottebilder II
- Rottebilder I
- Rotteblog
Frøydis hesteblogg
Kontakt oss

Syk Gujo

For vel en måned siden la vi merke til at Gujo pustet tungt. Og etter at hun møtte de små var det akkurat som om hun fikk et sjokk, hun ble helt slapp og leppene hennes ble lilla/blå.

Så vi for til dyrlegen som konstanterte hjertesvikt. Røntgenbilde ble tatt og der ser man at hun har vann i lungene, det er årsaken til at det er vanskelig for henne å puste. Fuji og Gujo hadde allerede da gått på Batyril på grunn av at obduksjonen av Jess viste at hun hadde pasteurella i lungene. Guji fikk vanndrivende for at vannet skulle ut av lungene hennes, og den behandlingen har vi nå holdt på med i en måned. Ca en gang i uken er vi hos veterinæren og hun får injeksjon i nakken.
Nå går hun også på en Bactrimkur fordi hun har hatt blod i urinen.
Gujo synger på siste verset, men så lenge hun er kvikk og glad og spiser holder vi henne i live. Vi er informert om at hun kan dø av seg selv når som helst, og at hun bare kommer til å bli verre. Men vi tar det en dag av gangen. Viser hun tegn til at hun ikke tåler dette lengre lar vi henne slippe. Senest i dag lå hun i køya si og poppet øyne, så det er tydelig at hun fortsatt setter pris på livet sitt.
Lagt ut den 26.03.2010 av Ingvild