Snodig.net
Datablog
Ingvilds bilder
Frøydis
Rottene
- Burene
- Rottebilder II
- Rottebilder I
- Rotteblog
Frøydis hesteblogg
Kontakt oss

Siden sist

Veldig lenge siden siste blogginnlegg, men nå begynner det å skje så mye spennende at det er på tide å begynne å skrive litt igjen. Mye har skjedd siden sist, vi har jo ikke oppdatert på et og et halvt år! Det tar nok mye tid å legge ut bilder fra de to siste årene, spørs om jeg ikke må ta det sånn pø om pø.


Frøken Mortensrud

Rottene:
Et rotteliv er som kjent veldig kort. Og siden jeg skrev om rottene her sist har også Fuji vandret heden. Vi har fått to "nye" små, Nøste og Microfiber - de er et og et halvt år allerede. Sommeren 2010 fikk vi også frøken Mortensrud, en bestemt dame som har funnet "sitt" menneske i Frøydis. Nå er Frøken Mortensrud preget av alderen og vi er heldige om hun lever i mange måneder til. Gaia har operert bort livmoren og Micro går nå på en kortisonkur grunnet uforklarlig kløe. En liten kort tekst har jeg klart å legge ut om hver av rottene her.

Vi har altså hatt fem rotter i et og et halvt år. Det har krevd kjøp av nye bur, både dagligbur og reisebur, de kan kan man se bilder av her.

Frøydis og hest:
Frøydis har fått en ny favoritthest i rideskolen, han heter Bon Jovi og er en svensk halvblods. Han er ganske treig og seig, men Frøydis jobber hardt hver ridetime og det går ganske bra. Hun lærer utrolig mye av å ri ham og hun synes han er helt fantastisk. På sprangtimene er det fortsatt Hiawatha som er favoritten, men hun rir ofte Dixie og Rappen også.

NM/Nordisk for fjordhest 2011:
OAFL dro arrangementet i land til tross for det forferdelige som skjedde i Oslo og på Utøya fredagen før. Det var travelt og veldig slitsomt, men jeg er utrolig glad for alle de fantastiske menneskene som tok i et tak og hjalp oss å komme i mål.
Konkurransemessig ble NM/Nordisk en suksess for OAFL, fjerdelaget vant NM-gull, og ekvipasjer fra OAFL plukket premier både her og der med Silje og Brage sitt Nordisk-gull som toppen på kransekaka. Full rapport finnes her og her.

Ellers har jeg vært endel rundt og tatt bilder, men det har blitt mye mindre av det enn tidligere. Jeg har slitt med en dataskjerm som ikke har latt seg kalibrere skikkelig, og da har alle bildene fått et stygt grønnskjær over seg når jeg ser dem på andres skjermer. Av den grunn har jeg ikke vært fornøyd med bildene og har vist dem lite fram. Nå har jeg fått nye skjermer som forhåpentligvis virker litt bedre.

Som jeg skrev tidligere i dette innlegget er det ting på gang. Men jeg må skrive mer om det på søndag kveld....... :-)Lagt ut den 20.01.2012 av Ingvild