Snodig.net
Datablog
Ingvilds bilder
Frøydis
Rottene
- Burene
- Rottebilder II
- Rottebilder I
- Rotteblog
Frøydis hesteblogg
Kontakt oss

Sommerferie og samvittighetskvaler

Nå er ferien over for min del, mens Hans har en hel uke igjen, som han skal tilbringe med Frøydis på Langedrag. Geiteelskeren Frøydis kommer til å kose seg nesten glugg ihjel der, jeg tror de kommer til å få en fantastisk uke.

Det har regnet mye i ferien, det er sikkert. Men det har ikke hindret oss i å farte litt rundt. Etter NM for fjordhest i slutten av juni, var Frøydis en uke på Sommerskolen hvor hun hadde faget "ut i naturen". Selv om det regnet mye, lærte hun masse og hadde det kjempegøy. Det beste med hele sommerskolen var at hun kom i klasse med "gamlekjæresten" Jonas som hun ble kjent med i barnehagen på Holmlia da vi bodde der.

Frøydis rakk også en ridetime på Mævind før Altafolket kom til Oslo og vi emigrerte til Øyer. Vi rakk både Lilleputthammer, Lekeland, Hunderfossen, Barnas Gård i Øyer og Maihaugen på tre dager. Så dro vi til Oslo igjen hvor vi fikk besøk av Tyri, Bjor og Eiri med foreldre. Siste ferieuka tok vi en svipptur innom hytta, og så ble de siste dagene tilbrakt hjemme.

Frøydis har ikke vært noen kløpper på sykling, og for å være helt ærlig har vi ikke terpet så mye på det. Men denne ferien var ett av målene at hun skulle lære å sykle, så i forrige uke tok vi sykkelen fram igjen. Frøydis hoppet oppå - og syklet av gårde. Plutselig hadde hun skjønt hvordan, selv om det er flere måneder siden sist hun prøvde. Så nå har vi en glad og ivrig syklist i heimen.

Det har hopet seg opp lassevis med bilder de siste månedene som jeg skulle fått på nett. Og i natt har jeg faktisk sittet oppe og lagt ut alt som lå på vent - så nå er bildearkivet mitt supplementert med hundrevis av nye bilder. De som venter på NM-bilder, må bare smøre seg med tålmodighet, jeg har fortatt mange timer med gjennomgang av NM-bilder foran meg før de som har bedt om det kan få dem. Det er nesten slik at jeg vegrer meg for å dra på fototur, i frykt for å ende opp i en verre baklekse enn jeg er nå......

Om 14 dager er det Nordisk i Danmark, Anne-Karin og jeg skal ta turen nedover og heie på det norske laget. Mens jeg er i danmak skal Frøydis være på hytta hos Mamma og Pappa. Hans stakkars, må være hjemme og jobbe :-)

Lagt ut den 29.07.2007 av Ingvild