Snodig.net
Datablog
Ingvilds bilder
Frøydis
Rottene
- Burene
- Rottebilder II
- Rottebilder I
- Rotteblog
Frøydis hesteblogg
Kontakt oss

Jakten på det perfekte bur

Det er stor forskjell på hva man trenger og hva man egentlig trenger av utstyr, men jeg er av den oppfatning at det ikke er noe vits i å være gnien på hovedburet.

Jeg har lest side opp og side ned på nettet om bur, og ut ifra hva vi har plass til på kjøkkenet, falt valget på en Ferplast Scoiattoli 5. Denne finnes i flere varianter under forskjellige navn og størrelser. Men dette er et veldig dyrt bur, og det eneste stedet jeg kunne finne buret til under 3000, visste de ikke når de kunne få buret inn igjen. Og man kan jo ikke sitte uten bur når rottene kommer? Da bestemte jeg meg for et Essegi Venezia Mouse. Dette er egentlig et degus/musebur, men passer også bra til rotter. Buret har en skuff under, som gjør rengjøring svært enkelt. Det følger også med et lite hus, noen plater og stiger, men disse er i tre, så de må nok lakkes godt for at de ikke skal trekke til seg tiss.

Essegi Venezia Mouse

Buret måler H:145 B:85 D:55

Vi har også kjøpt et reisebur til bilturer (til og fra hytta), samt et brukt bur på finn.no til en billig penge. Dette buret måler H:70 B:70 og D:40, og skal brukes når vi skal på ferie og andre må passe rottene, samt når vi er på hytta.

Reiseburet

Buret måler H:28 B:26 D:46

Ferieburet

Buret måler HH:70 B:70 og D:40


Lagt ut den 14.10.2007 av Ingvild